Landelijk & lokaal advies Gratis uitproberen 24/7 inzicht Digitale administratie

Neem contact op!

U kunt ervoor kiezen om tot het nieuwe boekjaar te wachten, maar waarom begint u niet vandaag? Ervaar hoe prettig en efficiënt ‘UwAdministratieKanGoedkoper.nl' werkt. In korte tijd heeft u weer overzicht in uw administratie.

7 Redenen om klant bij ons te worden:

1. Kostenbesparing voor u als cliënt

In slechts 3 stappen altijd uw administratie op orde en dat bespaart uzelf veel tijd (en dus geld), wat u kunt gebruiken voor uw hoofdmoot: ondernemen! Het basisabonnement is er al voor € 29,50 per maand all inclusive en per maand opzegbaar!

2. Professionele dienstverlener met persoonlijk contact

De medewerkers van 'UwAdministratieKanGoedkoper.nl' zijn ervaren administrateurs, accountants en fiscalisten. Uw bedrijfsadviseur komt altijd persoonlijk bij u langs.

3. Vaste scherpe tarieven

De kosten voor het verwerken van uw administratie verschillen sterk per aanbieder. Wij hanteren een transparante prijsstelling door een abonnement, in combinatie met het aantal verwerkte transacties, voor een vaste lage prijs per boeking. Dit kan voor u tot wél 50% besparing opleveren!

4. Volledige overstapservice

'UwAdministratieKanGoedkoper.nl' verzorgt de gehele overstap en het omzetten van uw huidige administratie is vanuit de meeste boekhoudprogramma's gratis! Wij onderhouden zelfs collegiaal overleg met uw huidige accountant of administratiekantoor voor het opvragen van uw reeds digitaal verwerkte administratie.

5. Ruime openingstijden

Door het online boekhoudsysteem kunt u eenvoudig en snel, 24 uur per dag, 7 dagen per week, overal uw financiële positie inzien en rapportages uitprinten.

6. Tijdige belastingaangifte

De aangiftes kunnen door de accountants van 'UwAdministratieKanGoedkoper.nl' altijd op tijd worden ingediend, omdat uw administratie altijd op orde is. Dit scheelt veel voorlopige hoge belastingaanslagen!

7. Snel en vakkundig antwoord op uw vragen

Uw bedrijfsadviseur adviseert u veelal binnen 24-uur met vragen over uw administratie, debiteurenbeheer en algemene zaken.

Klantenservice UwAdministratieKanGoedkoper.nl

Bent u tevreden, vertel het anderen. Heeft u een klacht, vertel het ons. We doen er alles aan om onze dienstverlening continue te verbeteren en zo beter af te stemmen op uw wensen.

Slechts 4 simpele stappen

1. Scan of kopieer uw facturen, kasstaten en andere documenten

2. Verstuur via mail of post uw documenten naar ons

3. Uw documenten worden binnen 24 uur verwerkt binnen uw eigen boekhouddomein

4. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw eigen administratie

Onze diensten

  • Boekhouding
  • Belastingaangiftes
  • Salarisadministratie
  • Jaarrekeningen

Bedrijfsinformatie

Over ons

Contact

Salarisadministratie uitbesteden

Met het aannemen van personeel voor een bedrijf, zal er ook een salarisadministratie opgezet moeten worden waarin per personeelslid een loons...

Lees meer
Zelf online administratie voeren

Voor het voeren en bijhouden van een administratie heeft elke ondernemer de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden. De ondernemer kan de ad...

Lees meer
Voordelen geautomatiseerde administratie

Als ondernemer is het verplicht om een administratie te voeren en bij te houden en daarom is het vooral ook voor beginnende onder...

Lees meer
Administratie opzetten

Bij het zoeken naar de juiste manier om een administratie op te zetten komen er heel wat aspecten bij kijken die van invloed kunnen zijn op de uiteind...

Lees meer