Landelijk & lokaal advies Gratis uitproberen 24/7 inzicht Digitale administratie

Neem contact op!

U kunt ervoor kiezen om tot het nieuwe boekjaar te wachten, maar waarom begint u niet vandaag? Ervaar hoe prettig en efficiënt ‘UwAdministratieKanGoedkoper.nl' werkt. In korte tijd heeft u weer overzicht in uw administratie.

7 Redenen om klant bij ons te worden:

1. Kostenbesparing voor u als cliënt

In slechts 3 stappen altijd uw administratie op orde en dat bespaart uzelf veel tijd (en dus geld), wat u kunt gebruiken voor uw hoofdmoot: ondernemen! Het basisabonnement is er al voor € 29,50 per maand all inclusive en per maand opzegbaar!

2. Professionele dienstverlener met persoonlijk contact

De medewerkers van 'UwAdministratieKanGoedkoper.nl' zijn ervaren administrateurs, accountants en fiscalisten. Uw bedrijfsadviseur komt altijd persoonlijk bij u langs.

3. Vaste scherpe tarieven

De kosten voor het verwerken van uw administratie verschillen sterk per aanbieder. Wij hanteren een transparante prijsstelling door een abonnement, in combinatie met het aantal verwerkte transacties, voor een vaste lage prijs per boeking. Dit kan voor u tot wél 50% besparing opleveren!

4. Volledige overstapservice

'UwAdministratieKanGoedkoper.nl' verzorgt de gehele overstap en het omzetten van uw huidige administratie is vanuit de meeste boekhoudprogramma's gratis! Wij onderhouden zelfs collegiaal overleg met uw huidige accountant of administratiekantoor voor het opvragen van uw reeds digitaal verwerkte administratie.

5. Ruime openingstijden

Door het online boekhoudsysteem kunt u eenvoudig en snel, 24 uur per dag, 7 dagen per week, overal uw financiële positie inzien en rapportages uitprinten.

6. Tijdige belastingaangifte

De aangiftes kunnen door de accountants van 'UwAdministratieKanGoedkoper.nl' altijd op tijd worden ingediend, omdat uw administratie altijd op orde is. Dit scheelt veel voorlopige hoge belastingaanslagen!

7. Snel en vakkundig antwoord op uw vragen

Uw bedrijfsadviseur adviseert u veelal binnen 24-uur met vragen over uw administratie, debiteurenbeheer en algemene zaken.

Klantenservice UwAdministratieKanGoedkoper.nl

Bent u tevreden, vertel het anderen. Heeft u een klacht, vertel het ons. We doen er alles aan om onze dienstverlening continue te verbeteren en zo beter af te stemmen op uw wensen.

Slechts 4 simpele stappen

1. Scan of kopieer uw facturen, kasstaten en andere documenten

2. Verstuur via mail of post uw documenten naar ons

3. Uw documenten worden binnen 24 uur verwerkt binnen uw eigen boekhouddomein

4. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw eigen administratie

Onze diensten

  • Boekhouding
  • Belastingaangiftes
  • Salarisadministratie
  • Jaarrekeningen

Bedrijfsinformatie

Over ons

Contact

Zelf online administratie voeren

Voor het voeren en bijhouden van een administratie heeft elke ondernemer de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden. De ondernemer kan de ad...

Lees meer
Wat houdt onafhankelijk hypotheekadvies in?

Onafhankelijk hypotheekadvies is een dienst die essentieel kan zijn bij het afsluiten van een hypotheek. Een ...

Lees meer
Voordelen administratie uitbesteden

Indien u niet van boekhouden houdt, of omdat u simpelweg onvoldoende tijd heeft voor de administratie van uw bedrijf, is het uitbesteden van de admi...

Lees meer
Basis van uw onderneming

U heeft de grootste kans van slagen als ondernemer als u eerst de eigen administratie basis op en top verzorgt. Die basis bent u zelf en uw bed...

Lees meer