Landelijk & lokaal advies Gratis uitproberen 24/7 inzicht Digitale administratie

Onze diensten

Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen uw administratie uit handen nemen, maar u juist ook leren hoe u zelf de administratie kunt doen. Zodat u in de toekomst geen of weinig hulp meer nodig heeft. Zo wordt uw administratie pas echt goedkoper!

Wat wij u leren:

Administratie organiseren

We leren u de administratie perfect te organiseren en die op efficiënte wijze te verwerken. Indien echt nodig kunnen we dit, al dan niet tijdelijk van u overnemen! U bent uiteindelijk in staat, uiteraard met onze hulp, zelf zorg te dragen voor een verantwoorde:

  • Kasadministratie
  • Debiteurenadministratie
  • Crediteurenadminisratie
  • Bankadministratie

Overzichten produceren

Als uw administratie is verwerkt en gecontroleerd kunt u diverse standaardoverzichten produceren maar ook:

  • Maandrapportage, maken en begrijpen
  • Kwartaalrapportage, maken en begrijpen
  • Specifieke managementrapportage (maatwerk)
  • Jaarrapportage en Jaarrekening

Op deze wijze krijgt u meer richting in de door u gewenste resultaten!

Uw administratie goed geregeld

Onze bedrijfsfilosofie is: Uw administratie goed geregeld! Deze bedrijfsfilosofie is terug te vinden in al onze werkzaamheden voor u. Wij staan er voor dat uw boekhouding of andersoortige administratie door ons op zorgvuldige en adequate wijze wordt opgezet en bijgehouden. Dit alles tegen zeer redelijke uurtarieven. Ook zijn wij er voor ondernemers (ook starters) in het MKB, ZZP’ers, verenigingen en stichtingen, maar ook voor particulieren die bijvoorbeeld een administratie moeten bijhouden in verband met een erfenis of een bewindvoering. En als klap op de vuurpijl: Wij staan ook particulieren bij met budgetbegeleiding en het omgaan met geld. Wij werken met een team van goed opgeleide en ervaren administrateurs en adviseurs.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek? Neem dan meteen contact met ons op.